Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، نشست هیأت عالی شورای مشاوران دبیر کل مجمع تقریب، ظهر امروز با حضور آیت الله ارکی دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، معاونین بخشهای مختلف مجمع تقریب و جمعی دیگر از مسؤولین  اصلی کنفرانس وحدت برگزار شد و نقطه نظرات حاضرین برای برگزار شدن هرچه بهتر کنفرانس مطرح شد؛مشروح این نشست را در زیر می خوانید:

کنفرانس وحدت مانور قدرت در برابر آمریکا است

آیت‌الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در نشست هیأت عالی شورای مشاوران دبیر کل مجمع تقریب، اظهار داشت: کنفرانس وحدت امسال در شرایط ویژه‌ای برگزار می شود چراکه تلاشهای زیادی صورت گرفت تا از برگزاری آن جلوگیری به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آیت‌الله اراکی افزود: تلاشهای صورت گرفته برای عدم برگزاری کنفرانس، با همت دوستان و نظرخواهی که از دستگاههای مرتبط گرفته شد، نتیجه ای در بر نداشت.

وی تأکید کرد: کنفرانس وحدت، مانور قدرت در برابر آمریکاست و اگر به خوبی برگزار شود، نوعی پیروزی است؛ شخصیتهای بزرگی که از کشورهای مختلف می آیند، در واقع با ایران اعلام همبستگی می‌کنند و از سوی دیگر کشور را از نزدیک می‌بینند که اوضاع رو به راه است و آنچنان که دشمنان می‌گوید، آشفته نیست؛ البته درست است که مردم با فشارهای اقتصادی مواجه هستند، ولی این طور نیست که کشور از هم پاشیده شده باشد.

 آیت الله اراکی اظهار داشت: ما انتظار داریم، که همه بخشها حضور فعالی در کنفرانس داشته باشند و فقط به برگزاری کمیسیون‌ها و اجلاس‌های این کنفرانس اکتفا نشود از این رو گفت‌وگو با تک تک میهمانان شاید ثمره ای مهم‌تر از خود کمیسیونها داشته باشد.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب، همچنین بر نقش مهم رسانه و تبلیغات در  اثر بخشی کنفرانس، قبل و بعد از برگزاری آن تأکید کرد و گفت: بخش اعظم کار ما مربوط به رسانه است.

آیت الله اراکی در پایان ابراز امیدواری کرد، کنفرانس وحدت امسال به خوبی برگزار شود و نسبت به سالهای قبل ثمره بهتری در بر داشته باشد.

پخش زنده اجلاس بین‌المللی وحدت در بیش از 10 شبکه خارجی

حجت‌الاسلام محمد اسماعیل پورهواشمی مدیرعامل خبرگزاری تقریب نیز در این نشست اظهار داشت: در کنفرانس وحدت موضوع رسانه امر بسیار مهمی است که از این رو  این ظرفیت عظیم در فضای بین‌الملل باید انعکاس خوبی داشته باشد.

پورهواشمی با اشاره به پخش زنده مراسم در بخش صداوسیما و همچنین پوشش زنده نشست برخی کمیسیون‌های تخصصی تصریح کرد: در برنامه‌های کارشناس‌محور و برنامه های اجتماعی صداوسیما از ظرفیت مشاورین استفاده خواهد شد.

مدیرعامل خبرگزاری تقریب همچنین با اشاره به استفاده از ظرفیت اهل سنت در شبکه‌های استانی گفت: بیش از ۱۰‌شبکه خارجی به صورت مستقیم اجلاس بین‌المللی وحدت را پخش زنده خواهند کرد. 

وی یادآور شد: در بخش روزنامه و رادیو و شبکه‌های مجازی نیز رایزنی‌های لازم صورت گرفته است و از سوی دیگر بیش از ۴۰ نفر از شخصیت‌ها و نخبگان گفت‌وگوهای تبیینی در این زمینه داشته‌اند. 

برگزاری سه کمیسیون با موضوع فلسطین در سی و دومین کنفرانس وحدت اسلامی

"محمدحسن تبرائیان" مشاور ویژه و دستیار ارشد دبیرکل مجمع تقریب که مسؤولیت هیأت علمی کنفرانس وحدت را نیز بر عهده دارد، در نشست هیأت عالی شورای مشاوران دبیر کل، گفت: هیأت علمی کنفرانس طی پنج جلسه در خصوص محور کنفرانس وحدت امسال «قدس، محور وحدت امت» به بحث و تبادل نظر پرداخته و محورهای فراخوانی را برای مقالات مشخص کردند.

وی در ادامه افزود: مقالات تصویب شده برای ارائه در کنفرانس وحدت که توسط خود آیت الله اراکی نیز رؤیت شده است، به سه زبان فارسی،عربی و انگلیسی در کنفرانس ارائه خواهد شد.

تبرائیان افزود: از جمله برنامه های هفته وحدت و اجلاس وحدت امسال، برگزاری کمیسیونهای ده گانه است که نسبت به سالهای قبل کم سابقه است؛ رونمایی از کتابهای تألیفی مجمع تقریب، نکوداشت شخصیتهای تقریبی، نشست 40 سالگی انقلاب، جشنواره رسول اکرم(ص) نیز  از دیگر برنامه های هفته وحدت امسال هستند.

مسؤول هیأت علمی کنفرانس وحدت اظهار داشت: در کنفرانس وحدت امسال، با توجه به اهمیت موضوع فلسطین، برگزاری سه کمیسیون با همین مضمون در نظر گرفته شده است که  شامل کمیسیون فلسطین و حق بازگشت، کمیسیون فلسطین و معامله قرن و کمیسیون فلسطین و قدس شریف است. پ

وی گفت: قطعا در این کمیسیونها در مورد یهودی سازی قدس، انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف، راهپیمایی های بازگشت، معامله قرن و .. بحث و تبادل نظر خواهد شد و انشاء الله تصمیماتی که اتخاذ می شود در بیانیه کنفرانس نیز خواهد آمد.

تبرائیان افزود: از دیگر برنامه‌های کنفرانس امسال، کمیسیون اتحادیه علمای مقاومت و نشست کمیته مساعی حمیده که با حضور وزرای خارجی برخی کشورها و تلاشهای منوچهر متکی برگزار خواهد شد، است.

حضور هزار مدعو در افتتاحیه اجلاس

"حسن مهدی پور" معاون امور اجرایی و برنامه ریزی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و مسؤول ستاد اجرایی کنفرانس وحدت  هم در این نشست، گفت: از حدود 5 ماه پیش، ستاد اجرایی کنفرانس وحدت تشکیل شد و عناصر مؤثر در برگزاری کنفرانس، با بهره گیری از کنفرانس سالهای گذشته، تمام مشکلات ریز برگزاری کنفرانس را  مورد بررسی قرار دادند.

وی با اعلام اینکه، این کنفرانس در تاریخ سوم تا پنجم آذر ماه در تهران برگزار می شود، گفت: کنفرانس در سالن اجلاس سران و با سخنرانی «حسن روحانی» رئیس جمهور کشورمان آغاز خواهد شد و سپس دیگر شخصیت‌های سیاسی، مذهبی در مراسم افتتاحیه به ایراد سخن خواهند پرداخت.

مهدی پور با بیان اینکه کنفرانس امسال بر عکس تصور با استقبال وسیعی از سوی میهمانان خارجی مواجه شده شده است، گفت: در کنفرانس امسال حدود 200 میهمان داخلی و 200 میهمان خارجی خواهیم داشت؛ هزار نفر مدعو نیز در جلسه افتتاحیه کنفرانس، امسال حضور خواهند داشت.

وی با اعلام اینکه "علی لاریجانی" رئیس مجلس شورای اسلامی سخنران مراسم اختتامیه این کنفرانس در سالن همایشهای صدا و سیما خواهد بود، اظهار داشت: در نشست اختتامیه با حضور بزرگان نظام،  از برخی شخصیتهای تقریبی مهم جهان اسلام  نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

مهدی پور همچنین از برگزاری جشن میلاد رسول اکرم (ص) در حرم حضرت شاه عبدالعظیم حسنی، دیدار میهمانان کنفرانس با مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و حضور آنها در حرم امام خمینی(ره) و ادای احترام به مقام شامخ ایشان، در روز دوم کنفرانس خبر داد.

نیمی از میهمانان خارجی اجلاس وحدت از چهره های جدید هستند

همچنین "حسین شیخ الاسلام" معاون بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب در نشست مذکور اظهار داشت:فرصت کنفرانس وحدت امسال، فرصت جالب و خاصی است، چرا که هیچ وقت درگیری بین ما و آمریکا در این حد نبوده است.

وی افزود: این کنفرانس فرصت خوبی برای پیشبرد خط ما در فعالیتهای لابی گری یا به عبارتی گروه فشار است  و می‌توان در مورد مسائل مختلف جهان اسلام، از جمله به نمایش گذاشتن مظلومیت مردم یمن بحث و تبادل نظر کرد.

شیخ الاسلام با بیان اینکه مسأله فلسطین، هیچ گاه به اندازه امروز مهم نبوده است، گفت: این روزها بحث معامله قرن، انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف، بسته شدن دفتر ساف در آمریکا، قطع کمک آمریکا به آنروا، یهودی سازی و ... داریم که مطرح شدن هر یک از این موضوعات در کنفرانس وحدت امسال، جایگاه و اهمیت خاص خود را دارد.

وی همچنین بر اهمیت پرداختن به مسائل کشورهایی چون، افغانستان، لبنان، سوریه و عراق در کنفرانس وحدت، تأکید کرد.

شیخ الاسلام با اعلام اینکه تا کنون 163 نفر از میهمانان خارجی، موافقت خود را برای حضور در کنفرانس اعلام کرده اند، تأکید کرد: نیمی از  این میهمانان از چهره‌های جدید هستند.

اعلام آمادگی کشورها برای حضور در اجلاس وحدت بسیار خوب است

"مهرداد بذرپاش" نماینده سابق مجلس شورای اسلامی نیز که در  نشست هیأت عالی شورای مشاوران دبیر کل مجمع تقریب حضور یافته بود، با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی محدودیت‌ها مهمانان زیادی برای حضور در اجلاس وحدت لبیک گفته‌اند که بسیار خوب است، اظهار داشت: باید شروط کافی حضور این کشورها را نیز محقق کنیم. 

بذرپاش با بیان اینکه برای هر کشور باید یک معین برای ارتباط گیری تعیین شود، افزود: در حوزه کمک به اقتصاد و همچنین حوزه تحریم و آسیب‌های اقتصادی می‌توان برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داد. 

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما می‌توانیم برای کمک و دور زدن تحریم‌ها از این ظرفیت استفاده کنیم چراکه دسترسی خوبی برای رفع مشکلات کشور وجود دارد.

انتهای پیام/ 
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی بعدازظهر جمعه در جلسه تقریب دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه ۴ هزار و ۷۰۰ روحانی و ماموستای اهل تسنن و تشیع در کردستان در اوج اخلاص و مودت با هم همسو و برادرند.

وی گفت: امام راحل حقیقتاً انقلابی به وجود آورد که دل‌های خفته را بیدار کرد و محرومین جهان را حریت بخشید.

ماموستا رستمی گفت: استان کردستان بیش از ۵ هزار و ۵۰۰ شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده که ۵۴ شهید آن روحانی و ماموستا بودند که در رأس آنان ماموستا محمد شیخ الاسلام و ملأ برهان عالی بودند که در ماه مبارک رمضان به خاطر ارشاد و راهنمایی مردم به جهاد به درجه شهادت نائل شدند.

امام جمعه سنندج افزود: استان کردستان ۱۰ هزار شهید و جانباز در راه امنیت و کشور تقدیم انقلاب کرده است.
عضو مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه بیان کرد: هدف از این گونه دیدارها و جلسات، تقارب و نزدیکی مسلمانان در ایران زمین است و مجمع تقریب مذاهب هم نقش مهمی علاوه بر داخل کشور در خارج از کشور هم داشته و دارد و آن چیزی که از مجلس تقریب بدست آوردیم خوشبختانه امروز ایران اسلامی به یک الگو در جهان تبدیل شده و واقعاً جهان را به وحدت و برادری تکان داده اما دشمن اصلی انسان‌های آزادیخواه که از حد انسانیت عبور کرده به حد درندگی و وحشی گری رسیده است.

جنایات اسرائیل وجدان بشری را بیدار کرد

ماموستا رستمی تصریح کرد: اسرائیل غاصب با قتل و کشتاری که هر روز انجام خواهد داد وجدان بشری مسلمانان را بیدار کرد و دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و اروپا را هم به جنبش و حرکت وا داشت و آنها هم واقعاً دشمن را به خوبی شناختند و ایران اسلامی همیشه دفاع از مردم مظلوم فلسطین را به جهانیان اعلام می‌داشت و ما این سرکوب‌های آزادیخواهان و قشر روشنفکر جامعه را محکوم می‌کنیم.

وی در ادامه به مساله انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: مردم کردستان در انتخابات اسفند ماه گذشته شاید بیش از انتخابات‌های دیگر به صحنه آمدند و مغلوبیت دشمن را بیشتر آشکار کرد در کردستان جایی که وحدت و برادری و همدلی موج می‌زند.

ماموستا رستمی افزود: حقیقتاً دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در زمینه تقریب نقش زیادی داشته است.

وی گفت: زمین و کره خاکی با نور انبیا و اولیا و اوصیا و صلحا و دانشمندان مزین شده است.

وی حدیثی از حضرت علی (ع) بیان کرد و گفت: امروز علم را در برابر باران قرار داده است همانطور که باران زمین را زنده و احیا می‌کند علم هم جامعه بشریت را زنده و احیا می‌کند و زنده کردن جامعه بشری توسط علمای اعلا محقق می‌شود.

ایران بر مبنای دین مبین اسلام بنا شده است

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنانش هفته معلم و این روز و مناسبت را به افرادی که در راستای خدمتگذاری به مردم تلاش می‌کنند تبریک گفت و اظهار کرد: امروز خوشبختانه در کشوری زندگی می‌کنیم که بر اصل چهار رکن دین مبین اسلام است اول مشورت، دوم مودت، سوم مساوات و چهارم توسعه و عمران کشور بنا شده است اما با علم روز و ساختن بمب‌های هسته‌ای و آتش زا شیمیایی و از بین بردن انسان‌ها و بی احترامی به کرامات انسانی و قتل و عام و کشتار و چپاول توهین خواهد شد و این علم محسوب نمی‌شود.

ماموستا رستمی افزود: علمی که پیامبر بزرگوار اسلام بیان می‌کند علم توسعه، پیشرفت، توسعه، اخوت و برادری و ارزش دادن به کرامات انسانی است چه عجیب است! دنیای امروز به دنیای قتل و خونریزی و کشت و کشتار تبدیل شده است بنابراین ما باید در جهان اسلام قوی و با هم متحد باشیم.

وی اضافه کرد: یکی از وظایف علمای اعلا با توجه به عهدی که با خداوند متعال بستند اخوت و برادری است امروز در استان کردستان حدود ۴ هزار و ۷۰۰ روحانی و علمای اهل تسنن و تشیع وجود دارد الحمدلله در طول تاریخ در اوج سادگی و برادری زندگی می‌کنند.

علما وارثان پیامبران در گسترش علم هستند

امام جمعه شهر سنندج در ادامه یادآور شد: واقعاً علما وارث پیامبران و انبیا و اولیا و چراغ هدایت این جامعه هستند و در مسائل مختلف امروز با اسوه اخلاق مداری رسول گرامی اسلام باید سرلوحه زندگی همه ما قرار گیرد.
ماموستا رستمی بیان داشت: پیامبر مکرم اسلام انسان‌ها را به اخلاق مداری، اخلاص، مودت و اخوت، یکدلی و وحدت سوق داد و میان انصار و مهاجر حکومت برقرار کرد و وارث این گونه بزرگان دین چه کسانی هستند؟ واقعاً علما بودند که وحدت را در بین مردم اشاعه کردند.

وی با تاکید بر اینکه علم باید در همه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و تقارب توسعه پیدا کند، افزود: حضرت علی علم را به عنوان یک نهر بیان کرده که باید جاری شود و همه نقاط را در برگیرد و از علم به عنوان حکمت نام برده است.


وجود ۱۷۰ حجره طلاب سنتی در کردستان

وی بیان کرد: مراکز علوم دینی و حجره‌های طلاب دینی و دانشگاه‌های مذاهب اسلامی و دانشگاه‌های اسلامی ما با وجود ۱۷۰ حجره سنتی باید وحدت عملی داشته باشند امروز همه علما و روحانیون کردستان در مراسمات مذهبی عاشورا و محرم و مولودی خوانی ماه ربیع الاول همه علما و ماموستاهای اهل سنت با روحانیون اهل تشیع هم سو هستند و شرکت می‌کنند اما متأسفانه زیاد به چشم نمی‌آید.

کد خبر 6095789

دیگر خبرها

  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان در بانجول
  • حضور وزیر خارجه در افتتاحیه پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • زمان اجلاس «صلح اوکراین» اعلام شد/ روسیه دعوت نشد!
  • سومین نشست هم‌اندیشی سخنرانان اعزامی به عتبات عالیات برگزار شد
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده